A Zöld Küldetés Egyesület Adatvédelmi Szabályzata

Az adatkezelő neve: Zöld Küldetés Egyesület

az adatkezelő székhelye: Kecskemét, Csabagyöngye u. 28.

az adatkezelő nyilvántartási száma: 03-02-0003843

Az adatkezelés célja: Az egyesület működése során a tagok személyes adatainak nyilvántartása, az ahhoz való hozzáférés és továbbítás az egyesület tevékenysége során: a fák ültetése, zöldfelületek létesítése, előadások szervezése, lebonyolítása, külső partnerekkel (városi szereplők, lakosság, civil szervezetek, vállalkozások, intézmények, önkormányzat) való kapcsolattartás az egyesület céljainak megfelelően.

A tag személyes adata: név, születési hely és idő, anyja neve, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe és róla készült egyedi fényképfelvétel.

A tag a belépési nyilatkozatában írásban megadja a következő személyes adatait: név, születési hely és idő, anyja neve, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe. Ezen adatok a Polgári Törvénykönyv alapján nem nyilvánosak.

A belépési nyilatkozatot őrzi:

A belépési nyilatkozatokba az egyesület működése céljából az Elnökség tagjai tekinthetnek be: Farkas-Barta  Kata, Nagy Nándor és Dudvai Márta.

A tag hozzájárulásával a nevét és az email-címét az Elnökség tagja átadja Mikulás Gábornak, aki az egyesületi tájékoztatásokat, közgyűlési értesítést, az egyesület működésével kapcsolatos híreket email útján megküldi részére. Ezen emailek alkalmával az egyes címzettek email címét a többiek nem látják.

Az egyesület a működése során a Facebookon és a Messengeren is kommunikál a tagjaival, ezen felületeken a Facebook és a Messenger saját adatvédelmi szabályzata érvényes.

Az egyesület az online megbeszéléseit a szervezéssel kapcsolatban a Trello-oldalán rögzíti.

A tagok egymással közös egyeztetés után természetesen elérhetőségüket (telefonszám, email cím) egymásnak megadhatják.

Az egyesületnek saját honlapja van. Az egyesület működése során a rendezvényeken fényképfelvételek készülhetnek. Az egyedi fényképfelvételek elkészítése és felhasználásához az érintett beleegyezése szükséges.