A tél előtt még sok teendő vár ránk a Kecskeméti Fürdő mögötti Erdőparkban. November 5-én, szombaton 10 órától ismét várjuk segítőkész önkénteseinket faültetésre és fenntartási munkálatokra.

A nap során levágjuk a gyomokat és pótoljuk a kiszáradt facsemetéket. A területet szalmával és falevéllel fogjuk takarni, hogy védje és építse a talajt a kis fáknak.
Eszközöket a Zöld Küldetés Egyesület korlátozott számban tud biztosítani, de aki tud, hozzon magával metszőollót. Kertészkesztyű és kerti munkához való bakancs ajánlott.
Megközelítés: a Fürdő (Aqua Hotel) felőli parkoló végén van egy kapu, ott lehet bejönni. A két tó közötti úton kb. 100 méter után, a lejtőn lehaladva balra, az aszfaltos útra kell fordulni és ennek a végén, az etetőknél van a bázisunk (a térképen bejelölt piros nyíl végénél). Autóval kint a parkolóban van lehetőség megállni, kerékpárral be lehet jönni a területre.
Délelőtt és délután bármikor rugalmasan be lehet kapcsolódni a munkálatokba, aki szeretne/teheti, akár egész napra maradhat 🙂
Kérjük, a facebook eseménynél jelezzék részvételi szándékukat!

https://www.facebook.com/events/1177462263190832?ref=newsfeed

A felmerülő kérdésekre is szívesen válaszolunk, erre a címre lehet írni: onkentes@zoldkuldetes.hu
Várunk minden önkéntest, aki szeretne segíteni az Erdőpark szépítésében!