Megkezdődtek a tavaszi munkák a Zöld Küldetés Egyesület által gondozott területeken. Tagok, önkéntesek mellett a közösségi szolgálat keretében diákok is szorgoskodtak szombaton az Erdőparkban.

Közel száz facsemetét ültettünk el március első hétvégéjén az Erdőparkban, emellett falevelekkel mulcsoltunk, és a legkisebb csemetéket színes fonalakkal jelöltük meg. Közösségi szolgálat keretében több diák is érkezett és tevékenyen kivette részét a munkából.

Márciusban terveink szerint minden hétvégén kint leszünk, várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne velünk közösen tenni az Erdőparkért, a zöldebb Kecskemétért! Diákoknak közösségi szolgálatot tudunk igazolni!

Erdőpark 2023 március

Hétvégén kiállítóként részt vettünk Szatyor Bevásárlóközösség által szervezett 10 éves Magvas Napon is, hiszen ez egy fontos közös ügy. A Magvas Nap közössége nem kevesebbet vállalt magára több mint tíz évvel ezelőtt, mint azt, hogy segítik a kecskeméti kiskertkultúra újrahonosítását és népszerűsítését, és tudásmegosztó előadásokkal segítik a klímaváltozás elleni küzdelmet. Bővebben itt olvashatnak az eseményről: https://kecsup.hu/2023/03/felelossegunk-egy-a-nyolcmilliardhoz-jubilalt-a-kecskemeti-magvas-nap/

Kategóriák: Hírek